Leden Menu
Welkom Gast.
Inloggen Word Lid
Menu
Home
Verzoek is Uit
Programma
Chatroom
Verzoeklijst
Fotos
Links
Downloads
Nieuws
Gastenboek
Vraag & Antwoord
Contact
Nieuwste lid
Dnhdhdbdbs

Totaal aantal leden: 2524
♫ RadioOranje.nl - Online sinds 2001 Nieuws
Nieuws

Geplaats door TAZmd op Mon 30 July @ 17:36

Terwijl de zomer van 2011 nog voor de deur staat, denkt de ploeg van ElvisMatters en Graceland Tours al aan 'The Big One', 2012! Nu reeds zijn meer dan 35 (!) fans ingeschreven voor de grote ELVIS reis in 2012 ("35 jaar later"). Net zoals andere jaren, bieden we fans de mogelijkheid om in de beste omstandigheden naar Memphis, Las Vegas, Hollywood en/of Hawaii te trekken! Meer informatie volgt spoedig. Wie interesse heeft in deze fanreis, kan ons uiteraard nù reeds contacteren!


Zoals steeds gaat het om een Nederlandstalige reis. Omdat zo'n reis uniek is, kiezen wij ervoor de reizigers in hun eigen taal te woord te staan en ze méér uitleg te geven dan alles te herhalen in het Frans en het Nederlands. De ervaring leert ook dat er sneller vriendschappen gesmeed worden onder fans die dezelfde taal spreken - en daar gaat het toch om: samen genieten van Elvis in Memphis! Zoals steeds zijn deze Elvis-reizen in samenwerking met de erkende reisorganisatie ATP Travel, gewaardeerd lid van de Vereniging van Vlaamse en Nederlandse Reisbureaus.
 
Op het programma staan uiteraard de vaste Elvis-stop-plaatsen, de mooiste concerten (met beste plaatsen!), unieke ElvisMatters-ontmoetingen (exclusief voor ElvisMatters-reizigers) én tal van extra’s. We kiezen – uiteraard! – voor de beste hotels met comfortabelste bedden. Deze reis moet voor eenieder die meegaat onvergetelijk mooi worden, daar staan we voor garant!

Voor de allereerste keer treedt Bouke live op in Memphis.
Voor Bouke-fans wordt dat hét hoogtepunt van de reis! In samenwerking met Graceland en ElvisMatters, bieden we de reizigers het concert GRATIS aan op de gronden van Graceland. Bouke live in Memphis: kan het nog mooier? Eigenlijk wel: alle reizigers zullen doot een delegatie van Graceland PERSOONLIJK verwelkomd worden als speciale gasten!


Zin om mee te gaan? Geef je dan op bij:


BELGIE: peter@elvismatters.com
NEDERLAND: michel@elvismatters.com


Voor meer informatie over deze reis kijk op Graceland Tours

Bron


Reacties, Hier op reageren?

Luister Mee

Oranje Tip!
Stembus
Asielzoekers zijn welkom in deze grote getallen ?
Ja
Nee
Oude Stembussen
Bezoekers Locatie

Buma-Stemra licentienr: 10341684

Copyright © All Rights Reserved