Chris Haverman raakt fans met gevoelig lied!

Geplaatst op Woensdag 6 Maart 2019 door Wz

Chris Haverman kondigde onlangs al aan dat er voor hem een lang gekoesterde wens in vervulling zou gaan. Op het platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch verschijnt zijn nieuwe single "Hoog in de hemel". Het is volgens Chris een prachtig lied met een serieuze boodschap waar velen zich in kunnen vinden. Het betreft een cover van de Belgische zanger Michael Lanzo.

"De tekst sprak me heel erg aan. "Soms denk ik terug aan de dagen, dat ik jou alles kon vragen. Jij wist echt op alles steeds het antwoord". Dan denk ik gelijk aan mijn opa die twee jaar geleden is overleden. Ik kon altijd op hem terugvallen. Ik weet zeker dat mijn opa hoog in de hemel op de eerste rij zit en van bovenaf meekijkt", aldus Chris.

De vraag om dit lied te coveren stelde Chris aan Manfred Jongenelis. "Het bleek dat de originele versie ook in zijn studio was opgenomen. Hij vond het geen enkel probleem dat ik er nieuw leven in wilde blazen. De muziekband heb ik speciaal aan laten passen op de muziekstijl van mijn opa. Naast een hoog accordeongehalte is het iets rustiger geworden. Het is wel heel iets anders dan wat men van mij gewend is, maar ik hoop dat veel mensen zich hierin kunnen vinden".

De CD single "Hoog in de hemel" is vanaf 6 maart 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms


 
Nu bij RadioOranje.nl


Tune in op de Oranje

            
Oranje Poll
Welke muziek vind je leuk?

Nederlands
Engels
Duits
een mix van alles

Wolkdroid

Licentie


Licentie SW16N.0114
Artiest vd Maand

Willem Barth - Ik Vind Het Moeilijk