"Het Gekke Geitje" van Jettie Pallettie herbergt onvervalste carnavalsdeun

Geplaatst op Zondag 12 Januari 2020 door Wz

Een verhaal over een geitje en een indiaan, dat zijn de ingrediŽnten voor de nieuwe carnavalssingle van Jettie Pallettie. Het lijkt een onmogelijke combinatie, maar niemand anders dan Jettie Pallettie kan hier op haar geheel eigen wijze een heerlijke meezinger van maken. Een onvervalste carnavalsdeun met tal van gekkigheden die Pallettie zo eigen zijn, maken deze single tot een carnavalskraker van jewelste.

Tijdens elk optreden van Jettie Pallettie kan niemand blijven zitten en weet zij als echte vakvrouw haar publiek te bespelen met haar Pallettie moves, waanzinnige performance en energie. Zij is dan ook een grote ster bij onze Zuiderburen.

Dit feestorkaan is niet te stoppen en weet na 11 jaar nog steeds en steeds meer haar publiek te trakteren op een groot feest.

Met haar Gekke Geitje gaat zij in Nederland op pad tijdens de carnavalsdagen en zal zich ook hier weer volledig geven zodat iedereen mee kan denderen met haar polonaisetrein want met Jettie Pallettie is het altijd Feest in de Tent.


 
Nu bij RadioOranje.nl


Tune in op de Oranje

            
Oranje Poll
IK LUISTER HET MEEST NAAR DIT STATION

in de morgen
in de middag
in de avond
in het weekend

Wolkdroid

Licentie


Licentie SW16N.0114
Artiest vd Maand

george baker 50 jaar jubileum